Foreningen Kulturnet

Kategorier
Guides

Instagram

Som vi alle ved, er Instagram et af de mest populære sociale netværk rundt om i verden – hovedsageligt fordi det har funktioner, som ingen anden app eller social platform har. Vi behøver ikke engang at nævne det faktum, at du kun kan promovere din virksomhed eller dig selv gennem Instagram og sige farvel til mere komplekse reklamestrategier.
Hvad der startede som en simpel fotodelingsapp er nu blevet et sted for alle slags mennesker til at oprette forbindelse til hinanden og dele deres fantastiske oplevelse – for eksempel har endda kendte skuespillere, instruktører og berømtheder nu en Instagram-konto.

Derfor har flere og flere tilhængere og likes noget, som mange mennesker på Instagram vil have. At få disse kan naturligvis ske på to måder – enten på en organisk eller på en betalt måde.

Så du kan kun stole på dig selv, når du promoverer din Instagram-side ved at lave engagerende og interessante indlæg. At vinde popularitet på denne måde kan dog tage meget tid, især hvis du er en lille virksomhed eller bare har en personlig konto.

På den anden side er der et væld af sider, der sælger Instagram-tilhængere og likes – naturligvis til en bestemt pris. Du kan kalde dette snyd for systemet, men denne metode fungerer mest som den betalte reklame. Desuden ved vi alle, at en tilfældig bruger, der muligvis får adgang til din Instagram-side, helt sikkert vil se det, hvis du har et stort antal tilhængere, eller hvis de har set, at et af dine indlæg har tusindvis af likes.

Lad os derfor dykke ned i verdenen af ​​at købe Instagram-tilhængere og likes og se fordelene ved at bruge denne metode.

Fordelene ved at have tilhængere og likes
Nå, at have et stort antal tilhængere og likes har helt klart sine fordele – det vil være meget lettere at promovere din virksomhed, tjenester eller produkter eller endda den besked, du vil sende til verden.

Du kan overveje dine tilhængere og lide din lille personlige hær eller, bedre, din store gruppe venner, der altid er der for at lytte til hvad du har at sige. Til gengæld vil de fortælle andre mennesker om dig og derfor øge trafikken til din Instagram-side eller til dit websted – hvis du har en linket i din kontos beskrivelse.

Derefter påvirker antallet af tilhængere og antallet af likes hinanden. Først og fremmest, hvis du formår at oprette et interessant indlæg, der afrunder et par hundrede likes – selvom din side kun har omkring hundrede eller derom følgende tilhængere – kan du være sikker på, at de fleste af de mennesker, der kunne lide dette indlæg, vil følge du.

Hvorfor? Fordi de vil se flere af dine indlæg og ideer – og det er derfor, du ikke må stoppe ved et fantastisk indlæg. Selvom du køber tilhængere og synes godt om eller ej, skal du være konsekvent, når det kommer til din Instagram-side. Du bør sende næsten dagligt og holde din fan base engageret, hvis du ikke vil miste dine hårdt tjente følgere.

På den anden side vil det at have mange tilhængere klart øge antallet af likes, du har på dine indlæg. For eksempel vil et indlæg med mange likes få flere til at følge dig, og naturligvis vil disse mennesker også kunne lide dine gamle og nye indlæg.

Fordelene ved at købe Instagram followers og likes
Når du køber followers og likes, får du stort set et backstage-pass til berømmelse og anerkendelsens hovedshow. Når du har gennemført din transaktion, vil du blive begavet med mere end et par hundreder af tilhængere og med likes, der ser ud til aldrig at stoppe med at komme.

Men som vi nævnte, stopper dit hårde arbejde ikke her – det bliver endnu sværere. For at holde disse nye tilhængere engagerede bliver du nødt til at blive mere konsekvent, når du sender fotos eller opdateringer på din side.

Derfor er det nemt at købe likes og tilhængere – men det er lige så svært at vedligeholde og udvide den nyoprettede brugerbase som at komme til dine første 100 følgere. Men at købe disse kommer også med fordele, der kan gøre det lettere for dig at få endnu flere tilhængere og likes. Lad os se, hvordan dette fungerer!

Hurtig popularitet
Som du måske allerede ved, øger naturligvis køb af Instagram-tilhængere og likes din popularitet – og popularitet er alt, hvad der betyder noget på Instagram. Selvfølgelig med popularitet kommer også chancen for, at dine indlæg genudsendes af nogle af dine tilhængere, der har haft dem.

Så du finder muligvis dit Instagram-navn i beskrivelsen af ​​et af dine indlæg, der er blevet delt af dine tilhængere – det betyder, at de, der følger denne person, klikker på det navn og omdirigeres til din Instagram-side. Og det er her, der sker mirakler!

Mere troværdighed
Hvis du holder op fra det sted, hvor vi slap, så snart en person kommer på din Instagram-side, vil antallet af tilhængere og / eller likes få dem til at følge dig eller bare vende tilbage til deres eget feed.

Når du køber følgere og / eller synes godt om, er det mere sandsynligt, at en person, der har fundet din side, selv ved et uheld, faktisk forbliver der og følger dig. Du har dybest set mere troværdighed, når du har flere tilhængere – og folk har tendens til at se bare på dette nummer, før de beslutter, om de vil følge dig eller ej.

Selvfølgelig, når det kommer til mærker eller virksomheder, gælder den samme regel. Brugere vil helt sikkert stole på et brand, der har flere tilhængere eller likes. Når du lige har oprettet din virksomheds Instagram-side, er det vigtigt, at du bevæger dig hurtigt, så du ikke mister nogen potentielle tilhængere.

Dine betalte tilhængere interagerer muligvis ikke med din side / indlæg så meget som en organisk tilhænger, men de hjælper bestemt, når det kommer til at overtale folk til at følge dig.

Tid og indsats
Selvfremmende er ekstremt vanskelig. Det kan tage endnu et år for dig at nå et anstændigt antal tilhængere eller have nok lide at hjælpe dig med at få disse tilhængere.

At få likes og følgere kræver ikke kun tid – det kræver også en stor indsats. Når du er selvfremmende, skal hver eneste af dine indlæg være i stand til at overgå lignende som den forrige. Dette betyder, at du hver dag bliver nødt til at bruge tid på at tænke på nye måder at engagere sig med dine nuværende tilhængere og også tiltrække nye.

Når du køber følgere og likes, kan du dog sige farvel med spildt tid og kræfter. Som vi nævnte før, er det som om du får et backstage-pass til din yndlingskoncert og ser stjernerne optræde – købte tilhængere giver dig chancen for at synge på en show måde, før du faktisk har komponeret teksten til dine sange.

Desuden kan selvpromovering også blive akavet – for eksempel hvis du skulle skrive dagligt i et helt år, skal du have omkring 365 indlæg, der formidler det budskab, du vil sende, og som også promoverer din virksomhed / profil; det er ret svært at holde tingene kreative, når du gør denne ting hver eneste dag.

Fremhævet brandbillede
Det betyder ikke noget, om dine tilhængere er købt eller ej – jo mere du har, jo mere populært bliver dit brandimage. I tilfælde af en forretning kan dine produkter eller tjenester være af topkvalitet, men hvis du har små tilhængere og lignende, vil ingen være ligeglad med, at du siger, at et bestemt produkt er dit bedste.

Men hvis dit brand følges af tusinder af mennesker, er dine nye tilhængere mere tilbøjelige til at kontrollere, hvad du har i vente for dem – og endda bestille nogle af dine produkter eller tjenester.

Nye tilhængere, der har nået din Instagram-side, vil også besøge dit websted eller onlinebutik – hvis de ser, at du har mange tilhængere.

“Trend” -faktoren
Når noget bliver meget populært, bliver det til en trend – og folk vil ikke gå glip af en trend. Derfor, når en ny virksomheds Instagram-side dukker op i deres feed, og den siden også har mange tilhængere, er folk tvunget til at kontrollere det.

Hvorfor? Det skyldes, at de virkelig ikke vil gå glip af noget, der er populært. De er muligvis ikke interesserede i, hvad du har at tilbyde, men hvis din side er populær nok, vil de holde fast og kunne lide dine indlæg.

Bundlinjen
I sidste ende er det hele en stor sommerfugleeffekt. Dybest set, hvis du køber tilhængere, tiltrækker du flere tilhængere – det samme gælder selvfølgelig likes. Hvis du har betalt for tilhængere og likes og har masser af begge dele, vil din side bestemt også have mange organiske tilhængere og likes.

Så du kan ikke se dette som at snyde systemet – du kan tænke på at købe tilhængere og lignende som at stikke gennem folkemængder; det er det, der får din virksomhed / profil fremad.

Desuden, hvis du bare køber tilhængere, betyder det ikke, at du er populær, og der er intet tilbage for dig at gøre. Som vi nævnte et par gange før, kommer du bare forbi den tid og kræfter, du skal lægge for at få dine første 1000 følgere – men du er stadig nødt til at komme med underholdende og engagerende indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.