Nyhedsbrev Oktober kvartal 2019

Kære medlemmer og venner af kulturnet,

Motion, Qi Gong og dans samt lørdagsmaling i aktivitetslokalet er i fuld gang. Filmklub og torsdagscafé på hjørnet ligeledes. Her er lidt om datoer, du måske har lyst til at sætte X i kalenderen ved:

Kulturnatten på fredag 11te oktober hos Danske Seniorer.

Gratis adgang med kulturpas. Vers og viser, fællessang og gratis suppe til de første 100! Se vores opslag på Facebook.

Onsdag d. 16. oktober kl. 14. Filmklub:

Grethe viser filmen Notebook

Fællesspisning 18. oktober. Marva er tovholder. Vi spiser indisk take away. Egne drikkevarer. Fuldt tegnet. Ring til Marva, hvis du vil på venteliste: 2386 3997

Takket være vort samarbejde med oplysningsforbundet Kursusringen inviterer vi til 2 GRATIS debatoplæg i dette efterår. Dog betales kr. 15.- for kaffe/te og madder.

Torsdag 24. oktober kl. 14.00: Nelson Mandela

Torsdagscaféen får besøg af Annette Bohn, der fortæller om Nelson Mandelas utrolige liv og lægger op til debat om hans politiske virke og kampen mod apartheid.

Hans kamp for et demokratisk og frit samfund, hvor alle mennesker lever sammen i harmoni og med lige muligheder er fortsat høj aktuel.

Onsdag d. 20. november kl. 14.00

Vi viser klimafilmen Oprørske Oldemødre.

Le og græd med den 91 årige Shirley og den 82 årige Hinda, som på deres elscootere drog tværs over USA for at sætte focus på klima ændringerne – men også en film om venskab, alderdom, livet og frygt for døden.

TAK til Bispebjerg Lokaludvalg som med deres støtte til paraplylicens gør det muligt at vise film på Præstelængen samt i Karens Hus.

Torsdag 21. november kl. 14.00: Stærke, modige og viise kvinder

Denne torsdag får vi besøg af historiefortælleren og oplægsholderen

Elisabeth Nielsen, som fortæller om kvinder, der turde gå mod strømmen og ændre billedet af, hvad kvinder formår.…

Det skal vi nok få en god debat om.

Lørdag d. 30. november kl. 13 – ca. 17.

Julestue og workshop i Karens hus.

Bispebjerg Bakke 8. Bus 6A ad Tagensvej.

I samarbejde med Agendaforeningen og Grøn Hverdag holder vi traditionen tro julestue.

Vi laver smukke juledekorationer i naturmaterialer og synger julens sange ved det efterfølgende kaffe/tebord med gløgg og æbleskiver.

Leif Löding Willumsen hygger om os med julemusik og gamle danske sange.

Pris: Kr. 30,00 Gerne tilmelding til foreningen.kulturnet@gmail.com

eller 2213 8710

Julefrokost fredag d. 13. december kl. 17.00

Traditionelt julebord med sild, ost, flæskesteg, rødkål og lun leverståhej. Medbring selv drikkevarer. HUSK lille gave til terningspil. Værdi: MAX 25 kr.

Tilmelding: foreningen.kulturnet@gmail.com eller 2213 8710. Pris: ca. kr. 75.

Vel mødt, Jette